Zoek
Sluit dit zoekvak.

Clinic Edwin Hoogsteder

Picture of Het bestuur

Het bestuur

Auteur

Informatie en indeling zondag 28 maart

Komende zondag vind de clinic van ons lid Edwin Hoogsteder plaats. Gelukkig door het enthousiasme heeft Edwin een lange dag. Graag delen we hierbij de indeling en nog wat informatie voor komende zondag. 

Zorg dat je op jouw starttijd opgezadeld en losgereden bent, zodat je meteen kunt starten met jouw proef. Wedstrijdkleding is niet vereist, daar ben je geheel vrij in. De clinic vind plaats tussen witte hekjes op ‘t zand. Het is ook mogelijk om los te rijden op het zand. 
 
We willen je vragen om te parkeren op het terrein, dus niet op de parkeerplaats voor de skatebaan. Dit is in overleg met de gemeente. 
 
Het hek zullen we om 8.00 open doen en tegen 17.00 uur sluiten wij weer af. Het is toegestaan om een begeleider mee te nemen (ook voor het voorlezen natuurlijk), maar omdat we nog steeds in lockdown zitten, is publiek helaas niet toegestaan. Natuurlijk is het prima als je 1 of 2 mensen meebrengt, maar we willen je vragen om niet meer mensen mee te brengen. 
 
De toiletten zijn open op deze dag en het is mogelijk om koffie / thee / wat fris te bestellen. De kantine mag helaas niet open, maar een koffie to go kunnen we natuurlijk regelen. 
 
Tot zondag!

Andere nieuwsberichten

Ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met activiteiten en ontwikkelingen rondom de vereniging. 

Ik ben akkoord met het verwerken van mijn gegevens*