Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leuke dingen doen

Agenda

De Trouwe Kameraden is een fanatieke vereniging. Gedurende het gehele jaar door organiseren we wedstrijden en activiteiten met en zonder paard. Hieronder vindt je de agenda. Leden worden sowieso per email geïnformeerd. Mocht er over een bepaalde activiteit meer informatie beschikbaar zijn op de website, dan is die activiteit aan te klikken in de agenda. 

Heb je nog vragen?

Onze vereniging organiseert het gehele jaar door activiteiten en wedstrijden. We kunnen ons voorstellen dat je hierover nog vragen hebt. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, stuur dan gerust een email. 

Dat hangt af van de activiteit. Mochten ook niet-leden deel kunnen nemen aan de activiteiten, dan staat dit duidelijk vermeldt en is het evenement ook met informatie terug te vinden op bijvoorbeeld Facebook, Startlijsten.nl of mijnknhs.nl. 

Aan wedstrijden en sommige activiteiten zitten kosten verbonden. Dit wordt altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd. Doordat wij soms een eigen bijdrage vragen in de kosten, kunnen wij de contributie laag houden voor alle leden. 

Wij stellen eigen inbreng van leden erg op prijs! Heb je een idee voor een activiteit zoals een lesblokje, clinic of iets zonder paarden, neem dan contact op met iemand van de activiteitencommissie: 

  • Heleen van Pol
  • Tamara Smit
  • Willeke Kok 
  • Anneke van Engelen 

Of stuur een emailtje naar de vereniging. 

Ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met activiteiten en ontwikkelingen rondom de vereniging. 

Ik ben akkoord met het verwerken van mijn gegevens*