Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wedstrijden

KNHS Dressuurwedstrijden

Kleinschalige dressuurwedstrijden die ook écht gezellig zijn

Gezelligheid en informeel dressuur rijden

Onze vereniging organiseert verschillende dressuurwedstrijden gedurende het outdoorseizoen. 

Tijdens de wedstrijden zijn er 2 ringen, leuke en positieve jury’s en de mogelijkheid om een hapje te eten. Gezelligheid en een positieve ervaring voor paard en ruiter staat hierbij centraal.

De donderdag met Hemelvaart en de zondag daarop zijn vaste data op de kalender voor onze dressuurwedstrijden. De ene dag de pony’s en de andere dag paarden. Beide dressuurdagen gelden al jarenlang als selectiemoment voor de Brabantse Kampioenschappen. Hier komen de beste Brabantse ruiters aan de start en strijden hier om de toegangstickets voor het Nederlands Kampioenschap. In 2012 heeft de Trouwe Kameraden het Brabants Kampioenschap georganiseerd in Chaam.

Data 2024

Deelnemen?

De data van de verschillende dressuurwedstrijden staan hierboven genoemd. Mocht je vragen hebben over een wedstrijd, dan kun je deze stellen via info@trouwekameraden.nl.

Aanmelden gaat via mijnknhs.nl. Dus niet via startlijsten.nl of via de email. 

De dressuurwedstrijden zijn onbeperkt opengesteld. 

Het startgeld per proef staat vermeld in de vraagprogramma’s op mijnknhs.nl. 

Tijdens de avondwedstrijden liggen de ringen sowieso op zand. Losrijden is altijd op het gras. Bij de selectiewedstrijden en de dressuurwedstrijden op zondag is het mogelijk dat er ook ringen op het gras liggen, afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Ons terrein is bijna 2 hectare groot en volledig omheind met hekwerk. Er is voldoende ruimte om los te rijden en eventueel te longeren. 

Ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met activiteiten en ontwikkelingen rondom de vereniging. 

Ik ben akkoord met het verwerken van mijn gegevens*