Dressuurwedstrijden

Gezelligheid en fair play

Al jaren selectie voor de Brabantse Kampioenschappen

De donderdag met Hemelvaart en de zondag daarop zijn vaste data op de kalender voor onze dressuurwedstrijden. De ene dag de pony’s en de andere dag paarden. Ook staat er standaard afdelingsdressuur op het programma. Hier rijden 4 of 6 ruiters achter elkaar dezelfde proef. Beide dressuurdagen gelden al jarenlang als selectiemoment voor de Brabantse Kampioenschappen. Hier komen de beste Brabantse ruiters aan de start en strijden hier om de toegangstickets voor het Nederlands Kampioenschap. In 2012 heeft de Trouwe Kameraden het Brabants Kampioenschap georganiseerd in Chaam. 

Avonddressuur 

In 2019 hebben we voor de eerste keer een drietal avond dressuurwedstrijden georganiseerd. Met maar 2 ringen, leuke en positieve jury’s en de mogelijkheid om een hapje te eten. Gezelligheid en een positieve ervaring voor paard en ruiter staat hierbij centraal. Deze avonden gaan zeker een vervolg krijgen in 2021. 

Datums dressuur 2021

Zodra de nieuwe datums bekend zijn, zullen die hier gepresenteerd worden. 

Inschrijven

Zodra de inschrijving open gaat, zal via deze pagina het aanmeldingsformulier te downloaden zijn. Het secretariaat van het Tuigpaardengala is te bereiken onder tuigpaardengalachaam@gmail.com

Organisatie

Zodra de werklijst voor het evenement bekend is, zal deze hier terug te vinden zijn.