Lid worden?

Iedereen die de beschikking heeft over een paard of pony kan lid worden van Paardensportvereniging de Trouwe Kameraden. Onze vereniging kent 4 verschillende lidmaatschappen. Klik op het betreffende lidmaatschap voor meer informatie: 

Als lid van de vereniging mag je ook buiten de activiteiten kosteloos gebruik maken van de rijbaan. Voor de leden organiseren we regelmatig activiteiten. Soms wordt hier een bijdrage voor gevraagd. Via de site kun je op de hoogte blijven van de activiteiten, maar we raden je ook aan om onze facebookpagina te volgen voor het meest actuele nieuws. 

Lid worden kan door het aanvraagformulier in te vullen en op te sturen naar psvdetrouwekameraden@gmail.com. Heb je vragen over het lidmaatschap of wil je vooraf nog meer informatie ontvangen over de vereniging? Stuur dan gerust eerst een emailtje of zoek contact met één van de bestuursleden

Wanneer het secretariaat het inschrijfformulier in goede orde heeft ontvangen, melden wij jou aan bij de KNHS. Vanuit de KNHS ontvang je hier een bevestiging van. Eventuele startpassen kun je zelf aanvragen via mijnknhs.nl. Heb je al een bestaande startpas? Vergeet deze dan niet om te zetten naar onze vereniging. 

Let op! Indien je lid wordt, ben je akkoord gegaan met de inhoud van de statuten, het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring.  

 

Wil je het lidmaatschap opzeggen? Doe dit dan schriftelijk per email voor 15 november. Wij moeten jou namelijk afmelden bij de KNHS. Meld je jezelf na deze datum af?
Helaas, dan brengen wij nog een jaar de contributie in rekening. 

Contributie

De contributie van de vereniging is opgebouwd uit 2 delen:

  • Vereniging contributie 
  • KNHS contributie 

Als lid van de vereniging wordt je automatisch ook lid van de KNHS, de overkoepelende sportbond. Deze kosten worden door de KNHS doorberekend aan de vereniging, welke wij vervolgens bij onze leden in rekening brengen. De kosten van de KNHS worden jaarlijks opnieuw vastgesteld en bedraagt voor 2020 € 25,25. 

De contributie voor de vereniging wordt jaarlijks in de najaarsvergadering vastgesteld en bedraagt voor 2020: 

  • Eerste gezinslid: € 60,00*
  • Tweede gezinslid: € 47,50*
  • Derde gezinslid: € 25,00* 
  • Vierde gezinslid: € 20,00* 
  • Ouderlid: € 15,00 

*Exclusief de kosten van de KNHS