Wordt jij ook een trouwe kameraad?

Lid worden

Maak ook onderdeel uit van onze prachtige vereniging

Iedereen die de beschikking heeft over een paard of pony kan lid worden van Paardensportvereniging de Trouwe Kameraden. Op deze pagina vindt je meer informatie over het lidmaatschap bij onze vereniging. Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een berichtje via de contactpagina of een email

Onze vereniging kent 4 soorten leden:

Algemene informatie

Gezelligheid, saamhorigheid en fairplay staat bij ons voorop. Dit willen wij uitdragen als vereniging en vragen dit ook van onze leden. We hebben weinig regels, maar verwachten wel enige betrokkenheid en dat je het welzijn van het paard voorop stelt. Leden mogen kosteloos gebruik maken van onze accommodatie, en we stellen het op prijs als je de boel netjes behandeld en achterlaat.  

Onze vereniging is een KNHS vereniging. Als lid wordt je ook automatisch lid van de KNHS. Wedstrijden rijden? Startpassen kun je zelf eenvoudig aanvragen via mijnknhs.nl. Heb je al een bestaande startpas, vergeet hem dan niet om te zetten naar onze vereniging.  

Voor de leden organiseren we regelmatig activiteiten. Soms wordt hier een bijdrage voor gevraagd. Ook organiseren we verschillende grotere evenementen zoals de SGW, Tuigpaardengala en wedstrijden. Een helpende hand is hierbij altijd welkom. Via de email en site houden we je op de hoogte van de activiteiten, maar we raden je ook aan om onze facebookpagina te volgen voor het meest actuele nieuws.

Aan- en afmelden als lid

Lid worden kan door het formulier in te vullen. Bij aanmelding ontvang je een uitgebreid informatiedocument. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan gerust een emailtje of zoek contact met één van de bestuursleden

Wanneer het secretariaat het inschrijfformulier in goede orde heeft ontvangen, melden wij jou aan bij de KNHS. Vanuit de KNHS ontvang je hier een bevestiging van. Eventuele startpassen kun je zelf aanvragen via mijnknhs.nl. Heb je al een bestaande startpas? Vergeet deze dan niet om te zetten naar onze vereniging.

Wil je jezelf afmelden? Doe dat dan voor 15 november. Ontvangen wij jouw afmelding na 15 november, dan blijf je automatisch het volgende kalenderjaar nog lid, inclusief de bijhorende kosten. 

Benieuwd naar onze geschiedenis?

Lees hier alles over de Trouwe Kameraden

Tarieven

De contributie van de vereniging is opgebouwd uit 2 delen:

  • Vereniging contributie 
  • KNHS contributie 

Als lid van de vereniging wordt je automatisch ook lid van de K.N.H.S., de overkoepelende sportbond. Deze kosten worden door de K.N.H.S. doorberekend aan de vereniging, welke wij vervolgens bij onze leden in rekening brengen. De kosten van de KNHS worden jaarlijks opnieuw vastgesteld. 

De contributie voor de vereniging wordt jaarlijks in de najaarsvergadering vastgesteld en samen met de K.N.H.S. kosten jaarlijks in januari in rekening gebracht. 

Indien de factuur niet binnen de gestelde betaaltermijn wordt voldaan, behoudt het bestuur zich het recht om het lidmaatschap te beëindigen en het lid af te melden bij de K.N.H.S. Hierdoor kan je niet meer deelnemen aan wedstrijden. Het verschuldigde bedrag komt hiermee niet te vervallen.