Zoek
Sluit dit zoekvak.

Activiteiten

Proefgerichte dressuurtraining

Hoger scoren op wedstrijd op een paardvriendelijke manier?

Kijken door de ogen van een jury

Heb jij behoefte aan een jury die jou kan begeleiden op weg naar een hogere score op de wedstrijd? Wil je weten waar je op dit moment staat in de wedstrijd, of wat de jury wil zien? Misschien wil je jezelf goed voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen of een kampioenschap, of overgang naar een hogere klasse? Wil jij dressuurrijden op een ontspannen en paardvriendelijke manier?

Maak kennis met Evi &  Mariella Ansems

Bij een proefgerichte dressuur training wordt, nadat je zelf los hebt gereden, de door jezelf uitgekozen proef gereden en door Mariella & Evi beoordeeld op het protocol. Daarna worden de positieve onderdelen en de onderdelen waarvan zij verandering willen zien samen met jou besproken.

De training duurt ongeveer 40-45 minuten zodat er voldoende tijd is om onderdelen opnieuw te rijden en problemen waar jezelf in de proef tegenaan loopt, te bespreken en te verbeteren. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en handvatten mee voor je volgende wedstrijd.

Zij leren jou graag om vanuit het oogpunt van de jury je proef te verbeteren. Leerzaam en voor iedereen van B t/m ZZL, ook voor afdelingsdressuur! Zowel Mariella als Evi zijn beide KNHS Jurylid. Mariella op ZZL-niveau en Evi-op M niveau. Tevens zijn zij beide Afdelingsdressuur Jurylid.

Evi is lid van de Trainersclub bij DressagePro waar zij trainingen krijgt van Rien en Inge vd Schaft, Morgan Lesley en Conny Loonstra.

 

Deelnemen?

De data van de proefgerichte trainingen kun je vinden in de agenda.  Aanmelden gaat rechtstreeks bij Evi Ansems. Haar contactgegevens vindt bij ‘hoe kan ik me aanmelden?’.  

Opgeven kan rechtstreeks bij Evi Ansems: 06 18 95 14 03 of via eviansems@hotmail.com

Nee, de proefgerichte dressuurtrainingen zijn voor zowel leden als niet-leden opengesteld. 

Voor leden zijn de kosten € 20,00 en voor niet leden € 25,00 (voor gebruik van de rijbaan).

Ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met activiteiten en ontwikkelingen rondom de vereniging. 

Ik ben akkoord met het verwerken van mijn gegevens*