Proefgerichte dressuurtraining

Hoger scoren op wedstrijd op een vriendelijke manier?

Kijken door de ogen van een jury

Heb jij behoefte aan een jury die jou kan begeleiden op weg naar een hogere score op de wedstrijd? Wil je weten waar je op dit moment staat in de wedstrijd, of wat de jury wil zien? Misschien wil je jezelf goed voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen of een kampioenschap, of overgang naar een hogere klasse? Wil jij dressuurrijden op een ontspannen en paardvriendelijke manier?

Maak kennis met Evi &  Mariella Ansems

Zij leren jou graag om vanuit het oogpunt van de jury je proef te verbeteren. Leerzaam en voor iedereen van B t/m ZZL, ook voor afdelingsdressuur! Zowel Mariella als Evi zijn beide KNHS Jurylid. Mariella op ZZL-niveau en Evi-op M niveau. Tevens zijn zij beide Afdelingsdressuur Jurylid.

Evi is lid van de Trainersclub bij DressagePro waar zij trainingen krijgt van Rien en Inge vd Schaft, Morgan Lesley en Conny Loonstra.

Bij een proefgerichte dressuur training wordt, nadat je zelf los hebt gereden, de door jezelf uitgekozen proef gereden en door Mariella & Evi beoordeeld op het protocol. Daarna worden de positieve onderdelen en de onderdelen waarvan zij verandering willen zien samen met jou besproken.

De training duurt ongeveer 40-45 minuten zodat er voldoende tijd is om onderdelen opnieuw te rijden en problemen waar jezelf in de proef tegenaan loopt, te bespreken en te verbeteren. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en handvatten mee voor je volgende wedstrijd.

Deelnemen

We plannen 45 min, die jij zelf in mag delen, eerst je proef en dan onderdelen over rijden of wil je eerst wat onderdelen rijden met hulp van ons en daarna je proef.

Voor leden € 20,00 en voor niet leden € 25,00 ( voor gebruik van de rijbaan ).

Opgeven kan rechtstreeks bij Evi Ansems: 06-18 95 14 03 of via eviansems@hotmail.com

Agenda