Search
Close this search box.

Lidmaatschap

Landelijke ruiters

Van olympisch niveau tot recreatief

Landelijk ruiter, je bent actief met een paard

De Landelijke Rijvereniging is bedoeld voor ruiters en amazones vanaf 14 jaar met een eigen paard of pony. Er is geen verplichting tot wedstrijden rijden. Onze vereniging heeft zowel wedstrijd- als recreatieruiters. Door de jaren heen kende het ledenaantal een golfbeweging. Momenteel zijn er ruim 80 leden actief in verschillende disciplines en op verschillende niveau’s. Bijvoorbeeld internationale eventingruiters Raf Kooremans en Ilonka Kluytmans.

Gezelligheid voorop  

Naast de mogelijkheid om altijd gebruik te kunnen maken van onze accommodatie, organiseren we regelmatig clinics van verschillende ruiters en activiteiten zoals bijvoorbeeld een bingo, workshop frontriem maken of een buitenrit. 

Wedstrijden rijden

Wij zorgen voor de aanmelding bij de KNHS. Daarna kun je zelf via mijnknhs een startpas aanvragen en wedstrijden inschrijven. De jaarlijkse KNHS kosten worden via onze vereniging samen met de ledencontributie bij jou in rekening gebracht. 

Kortom, wat zit er in jouw lidmaatschap als Landelijk Ruiter?

  • Lidmaatschap KNHS (conform tarief KNHS) 
  • Onbeperkt gebruik maken van onze accommodatie aan de Gilzeweg 
  • Clinics (soms met eigen bijdrage) 
  • Activiteiten (soms met eigen bijdrage) 

Lid worden?

Je kunt eenvoudig lid worden door het aanmeldformulier in te vullen via onderstaande pagina. Hierop vindt je ook de tarieven, huishoudelijk reglement, statuten enz. Vergeet zelf niet het lidmaatschap bij een eventuele vorige vereniging op te zeggen! 

Ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met activiteiten en ontwikkelingen rondom de vereniging. 

Ik ben akkoord met het verwerken van mijn gegevens*