Search
Close this search box.

Lidmaatschap

Ponyclub

Samen plezier hebben en beter worden

Ponyclub Chaam, dat is samen plezier hebben

De ponyclub oefent wekelijks op zaterdagochtend op het oefenterrein. Dressuur, viertal, springen en spelletjes doen samen. Plezier en het gezellig hebben onderling is het belangrijkste. De begeleiding is in handen van gediplomeerde instructeurs die het belangrijk vinden dat kinderen op een correcte en vriendelijke wijze leren rijden. 

Gezelligheid voorop  

Naast de mogelijkheid om altijd gebruik te kunnen maken van onze accommodatie, organiseren we regelmatig clinics van verschillende ruiters en activiteiten zoals bijvoorbeeld een bingo, workshop frontriem maken of een buitenrit. 

Wedstrijden rijden

Wij zorgen voor de aanmelding bij de KNHS. Daarna kun je zelf via mijnknhs een startpas aanvragen en wedstrijden inschrijven. De jaarlijkse KNHS kosten worden via onze vereniging samen met de ledencontributie bij jou in rekening gebracht. 

Kortom, wat zit er in jouw lidmaatschap als Ponyclublid?

  • Lidmaatschap KNHS (conform tarief KNHS) 
  • Lessen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs op zaterdagochtend 
  • Onbeperkt gebruik maken van onze accommodatie aan de Gilzeweg 
  • Clinics (soms met eigen bijdrage) 
  • Activiteiten (soms met eigen bijdrage) 

Lid worden?

Je kunt eenvoudig lid worden door het aanmeldformulier in te vullen via onderstaande pagina. Hierop vindt je ook de tarieven, huishoudelijk reglement, statuten enz. Vergeet zelf niet het lidmaatschap bij een eventuele vorige vereniging op te zeggen! 

Ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met activiteiten en ontwikkelingen rondom de vereniging. 

Ik ben akkoord met het verwerken van mijn gegevens*