Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook een bijdrage leveren?

Word Kameraad van de Trouwe Kameraden

Paardensportvereniging De Trouwe Kameraden is een grote Chaamse vereniging en organisator van SGW Alphen-Chaam, dé eventing openingswedstrijd van het seizoen. Ook wordt deze wedstrijd weleens de mooiste eventingwedstrijd van Nederland genoemd en inmiddels al meer dan 40 keer georganiseerd. 

De Trouwe Kameraden bestaan inmiddels al ruim 60 jaar en hebben bewezen hoe sport de gemeenschap kan verbinden. Met ruim 150 leden heeft de vereniging een belangrijke maatschappelijke functie binnen onze gemeente en uiteraard binnen de regionale en zelfs landelijke paardensport. Daar mogen we trots op zijn! 

Door Kameraad te worden van de ‘Kameraden van de Trouwe Kameraden’ draag je de vereniging een warm hart toe en steun je tegelijkertijd het maatschappelijk doel.

Door een jaarlijkse bijdrage van € 25,00 wordt je Kameraad.

Kameraad voordeel

De “Kameraden van de Trouwe Kameraden” worden via een digitale nieuwsbrief, op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes rond de vereniging, SGW Alphen-Chaam, wedstrijden, akties, enz. 

Ook ontvang je jaarlijks een parkeerkaart t.w.v. € 5,00 voor beide wedstrijddagen van SGW Alphen-Chaam. Daarnaast verloten we elk jaar 2 VIP kaarten voor SWG Alphen-Chaam.

Word ook Kameraad!

Door onderstaand formulier in te vullen, wordt je automatisch Kameraad. Je ontvangt een bevestiging en we voegen je toe aan de mailinglijst. De jaarlijkse bijdrage van € 25,00 zullen wij automatisch incasseren. Uiteraard heb je jaarlijks de mogelijkheid om dit op te zeggen. Stuur daarvoor een email naar psvdetrouwekameraden@gmail.com 

Ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met activiteiten en ontwikkelingen rondom de vereniging. 

Ik ben akkoord met het verwerken van mijn gegevens*