Zoek
Sluit dit zoekvak.

Annulering SGW Alphen-Chaam 2021

Picture of Het bestuur

Het bestuur

Auteur

SGW Alphen-Chaam 2021 gaan niet door

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dat de editie van SGW Alphen-Chaam op 21& 28 maart 2021 niet door gaat. We hebben de voorbereidingen moeten staken door de corona maatregelen. 
 
De SGW is een dusdanig groot evenement dat er vooraf al vele afspraken gemaakt moeten worden en ook de nodige financiële risico’s met zich meebrengen. Dat maakte het niet verantwoord om nog langer in onzekerheid te blijven zitten. 
 
We hebben onze super fijne Sponsoren, de Terreineigenaren , de Gemeente, de Vrijwilligers, de Officials en leveranciers gisteren laten weten dat we gestopt zijn met de voorbereidingen.
 
Alle mogelijke opties zijn besproken, zoals….
  • Nee, het kan niet op een later tijdstip. (Recreatieterrein) 
  • Nee, het is geen oefenterrein, je kunt er dus niet zelf gaan rijden.
  • Nee, ook een OefenCross kon, gezien de omstandigheden, niet. Er komen alsnog meerdere mensen bij elkaar en dat probeert de overheid nu juist te voorkomen. 
Het is een hele heftige beslissing, maar vergeleken bij wat de teams van de Corona gerelateerde afdelingen meemaken een peuleschil. We kijken met opgeheven hoofd na 2022 om dan weer een prachtige wedstrijd neer te zetten. 

Andere nieuwsberichten

Clinic Edwin Hoogsteder

Informatie en indeling zondag 28 maart Komende zondag vind de clinic van ons lid Edwin Hoogsteder plaats. Gelukkig door het enthousiasme heeft Edwin een lange

Read More »

Ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang 1x per maand onze nieuwsbrief met activiteiten en ontwikkelingen rondom de vereniging. 

Ik ben akkoord met het verwerken van mijn gegevens*