Annulering SGW Alphen-Chaam 2021

Het bestuur

Het bestuur

Auteur

SGW Alphen-Chaam 2021 gaan niet door

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dat de editie van SGW Alphen-Chaam op 21& 28 maart 2021 niet door gaat. We hebben de voorbereidingen moeten staken door de corona maatregelen. 
 
De SGW is een dusdanig groot evenement dat er vooraf al vele afspraken gemaakt moeten worden en ook de nodige financiële risico’s met zich meebrengen. Dat maakte het niet verantwoord om nog langer in onzekerheid te blijven zitten. 
 
We hebben onze super fijne Sponsoren, de Terreineigenaren , de Gemeente, de Vrijwilligers, de Officials en leveranciers gisteren laten weten dat we gestopt zijn met de voorbereidingen.
 
Alle mogelijke opties zijn besproken, zoals….
  • Nee, het kan niet op een later tijdstip. (Recreatieterrein) 
  • Nee, het is geen oefenterrein, je kunt er dus niet zelf gaan rijden.
  • Nee, ook een OefenCross kon, gezien de omstandigheden, niet. Er komen alsnog meerdere mensen bij elkaar en dat probeert de overheid nu juist te voorkomen. 
Het is een hele heftige beslissing, maar vergeleken bij wat de teams van de Corona gerelateerde afdelingen meemaken een peuleschil. We kijken met opgeheven hoofd na 2022 om dan weer een prachtige wedstrijd neer te zetten. 
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbericht Ons Weekblad

Mooi artikel in Ons Weekblad Pam van Geloven schreef afgelopen week een mooi artikel in Ons Weekblad, de plaatselijke krant. Het was een mooie samenvatting

Read More »

Ledenvergadering 20 november

Najaarsvergadering Op vrijdagavond 20 november staat de ledenvergadering gepland. Locatie en verdere invulling van deze avond is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De

Read More »