Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tuigpaardengala

juli 21 @ 9:30 am - 6:00 pm

Op zondag 21 juli staat het Tuigpaardengala weer op de agenda. Vele tuigpaarden, hackney’s, friezen en vele andere knappe paarden voor de koets zullen de revue passeren. Vanaf 9.30 is het volle bak en zal de ring tot 5 uur geen moment leeg zijn.

Naast de paarden zijn er ook verschillende shows, de spannende Ben-Hur rubrieken en dit jaar ook ‘Chaams mooiste’.

Chaams mooiste. Een nieuwe, uitdagende rubriek tijdens de dertigste editie van het Tuigpaarden Gala Chaam op zondag 21 juli. Veel ‘moois’ presenteren door mensen uit Chaam en omgeving. Dat is de bedoeling.

De invulling van deze speciale rubriek ? Met een defilé en eventueel verder optreden van allerlei opvallende, spectaculaire of bijzondere creaties, groepen of individuen. Die invulling kan heel breed zijn. Heel veel is mogelijk.

Voorbeelden ? Dansende hond, accordeonist, lama, paard met veulen, een bijzonder presterende fokmerrie, bereden koe, zebra voor de kar, wielertalent, dansgroep, drie generaties paardenvolk.

De titel ‘Chaams mooiste’ is wat misleidend. Ook deelnemers van buiten Chaam zijn immers van harte welkom en een verkiezing van ‘de mooiste’ van de dag is niet aan de orde. Al het moois samen dat men op het Chaamse Gala voor het voetlicht kan brengen. Dat is de vlag die de lading dekt.

Geïnteresseerden worden verzocht voor nadere informatie zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Gala-secretaresse Wendy van den Buys (Tel: 06 – 29395635 na 19.30 u).

Gegevens

Datum:
juli 21
Tijd:
9:30 am - 6:00 pm

Organisator

PSV de Trouwe Kameraden
Telefoon:
06 – 29395635
Sluit Menu