Sponsoring PSV de Trouwe Kameraden

Waarom sponseren van PSV de Trouwe Kameraden?

Als zelfstandige paardensportvereniging binnen de gemeente Alphen-Chaam willen wij graag sportief, maar ook zeker financieel als een gezonde vereniging blijven bestaan. Er is een landelijke trend zichtbaar dat het aantal leden, zeker ponyclubleden, afneemt. Ook subsidies vanuit gemeentes e.d. lopen terug. Daarnaast is de beoefening van de paardensport een kostbare hobby.

Om de vereniging op zowel sportief als financieel gezond te houden, zijn sponsoren nodig. Er zijn verschillende redenen waarom wij als paardensportvereniging sponsoren zoals u nodig hebben:
  • Sponsoring kan ertoe leiden dat de kosten, zoals onderhoud terrein, kantine en materialen, laag gehouden kunnen worden.
  • Dat het aantal leden gewaarborgd blijft doordat voor iedereen binnen de gemeente Alphen-Chaam de mogelijkheid wordt geboden om de paardensport te kunnen blijven beoefenen.

Binnen de vereniging zijn een aantal personen aangesteld die de groep met sponsoren uit willen breiden en het contact met haar huidige sponsoren goed wilt onderhouden.

Zorgt u, als sponsor, er samen met ons voor dat paard rijden voor jong en oud kan blijven bestaan op en rond het terrein aan de Gilzeweg? Graag zouden wij, als u ge´nteresseerd bent in enige vorm van sponsoring een afspraak met u willen maken om samen de mogelijkheden te bespreken. Ook suggesties zijn van harte welkom.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel of mail dan gerust. Voor contact, zie de contactpagina.
 

Agradi.nl Webshop

 

Harm Rittman Diervoerders