SGW Alphen-Chaam

In maart wordt onze jaarlijkse Samen Gestelde Wedstrijd georganiseerd. Deze prachtige wedstrijd vind plaats rondom recreatieplas 't Zand te Alphen. 
 
Deze wedstrijd heeft een eigen website, namelijk www.sgwalphenchaam.nl 
 
Wil je je opgeven als vrijwilliger? Ga dan naar onderstaand formulier: 
http://goo.gl/forms/JluOpqcMFz
 
Dankwoordje van onze voorzitter inzake de editie van 2016:
Beste collega’s, vrijwilligers, deelnemers, sponsoren en grondeigenaren,
 
De voorbereidingen aan een SGW beginnen altijd al ruimschoots voor de jaarwisseling. De commissie vergadert, de Bouwers (ja, die moeten echt met een hoofdletter) bouwen, het secretariaat treft zijn voorbereidingen, de horeca doet zijn inkopen en alle vrijwilligers markeren de wedstrijddagen alvast op hun brandnieuwe kalender.
 
Dan is het eindelijk zover, de SGW Alphen-Chaam kan verreden worden. En elk jaar is er wat gezonde spanning of alles wel goed zal verlopen. Want je kan het nog zo goed voorbereiden, er zijn altijd factoren waarop je geen invloed hebt. Want een ongelukje kan zomaar in een klein hoekje zitten. Gelukkig zijn we daar van verschoond gebleven. Sportieve deelnemers en blije winnaars hadden we. En elk jaar vragen we ons af wat de weergoden zullen doen want tja: Maart roert zijn staart. De eerste wedstrijddag liet Maart zich van zijn beste kant zien, de 2e dag was wat spannender maar ook hier lieten we zien wel tegen een windstootje te kunnen.
 
De sponsoren die ons weer goed gezind waren en grondeigenaren die weer bereidt waren om mee te werken. Top. En het publiek was weer gezellig en kon heerlijk wandelen over een schitterend terrein.
 
Maar de allergrootste factor of alles goed zal verlopen lag in de handen van de vele vrijwilligers. Wat waren we samen weer een topteam. Vele vrijwilligers, waar we al jaren op kunnen rekenen, hebben er voor gezorgd dat alles weer vlekkeloos verliep. De winnaars kregen een applaus maar hier, achter mijn bureau, applaudisseer ik even voor jullie.
 
Dank jullie wel allemaal.
 
Jan Jacobs