Activiteitenkalender

Gedurende het gehele jaar door proberen wij activiteiten te organiseren voor alle leden. Sommige activiteiten zijn speciaal voor 1 afdeling, terwijl er ook activiteiten voor de gehele club georganiseerd worden.

De evenementen zijn ook terug te vinden op de Facebook pagina van de vereniging. Mocht het evenementen betreffen waarvoor opgegeven moet worden, dan ontvang je als lid zijnde hiervan op tijd een mail.

Naast activiteiten hebben we ook een divers lesaanbod. Een actueel overzicht vind je in deze bijlage. Mocht je aan een les willen deelnemen, dan ontvangen we graag een berichtje via psvdetrouwekameraden@gmail.com.
De leden hebben aan het begin van het zomerseizoen een uitgebreide email ontvangen met de inhoud van de lessen en de kosten hiervan.

De komende tijd staan de volgende activiteiten gepland:
 
April
- 26 april Crossles o.b.v. Ilonka Kluytmans op het terrein in Baarle-Nassau. Meedoen? stuur even een mailtje naar psvdetrouwekameraden@gmail.com  
- 28 april proefgerichte training o.l.v. Evi / Mariella. Meedoen? stuur even een mailtje naar psvdetrouwekameraden@gmail.com 
 
Mei 
- 11 mei klusavond
- 15 mei leden vergadering
- 25 mei paarden dressuurwedstrijd B-ZZL
- 28 mei pony dressuurwedstrijd
 
Juni
- 4 juni menwedstrijd
- 30 juni aanvang dressuurweekend
 
Juli
- 1/2 juli vervolg dressuurweekend
 
Augustus
 - 27 augustus onderlinge wedstrijd
Oktober
- 7 oktober Western Bingo
- 29 oktober snert-rit

Sponsor onze vereniging!
Nu 25% korting bij Agradi! Bestellingen via onderstaande link levert de vereniging 5% van het aankoopbedrag op
 

Agradi.nl Webshop